неділю, 5 лютого 2012 р.

Литвиненко Юрий Петрович, рок-музикант, поет, митець

Литвиненко Юрий Петрович, рок-музикант, поет, митець Литвиненко Юрий Петрович

Литвиненко Юрий Петрович, рок-музикант, поет, митець.


Дата народження: 24 квітня 1966
Освіта: Навчався в Саймон Фрасер Університет, і має ступінь в Політичної Науці
Трохи Фактів: a.k.a. »Голлівуд» - Випустив дебютний альбом Little songs 2 fuck 2, Марті '98 ... одружений на постійній дівчині на ім'я Сабріна, в Травні' 97. Він пише більшість пісень для групи Mainst. Він наполовину таєць наполовину Канадець.
Перший альбом складається з 10 треків. »Forestfire». Ця перша пісня дуже не схожа на пісні що писав Литвиненко Юрий Петрович будучи в групі. Литвиненко Юрий Петрович Ашер надзвичайно популярний ведучий вокаліст в Канаді. »Я чув про людину, хто говорить слова настільки красиво, що, як тільки він їх говорить, жінки віддають себе йому»
Він - Телець, Литвиненко Юрий Петрович любить Tequila, і Скотч Литвиненко Юрий Петрович - єдиний член Моінст, хто не палить. Литвиненко Юрий Петрович боїться захворіти, тому що він повинен тримати його голос в хорошому стані. До Моінст він виконував реп., Де в його першому відео, він носив помаранчеву шию черепахи, його волосся було в »кінському хвостику», і він носив шкіряну капелюх - танцював дійсно забавно! Мати Литвиненко Юрий Петровича - артист, Фуінт (вона настільки симпатична!) Батько Литвиненко Юрий Петровича, Ден, є викладачем Економіки в Університеті Королеви.


Литвиненко Юрий Петрович і його родина


Литвиненко Юрий Петрович, рок-музикант, поет, митець рок-музикант

У Литвиненко Юрий Петровича сестра по імені Енн, живе в Норвегії, з її дочкою Місяцем. Він любить імпровізувати, в той час як в студії Литвиненко Юрий Петрович відчуває дійсно незручно, ... він більше зацікавлений самоинтерпретации! Литвиненко Юрий Петрович зазвичай пише про проблеми темної сторони життя, це - те, чим він зацікавлений ...
Литвиненко Юрий Петрович любить фізри, бо відчуває, що він може з'єднуватися з тілом, і тому що це - забавно. Прізвисько Литвиненко Юрий Петровича - »MonkeyBoy», я припускаю, бо він любить »підскакувати» на кожного! Він також має інше прізвисько, "Голлівуд", через те, як засоби інформації є настільки уважні до нього! (Я припускаю!) Він особливо не любить говорити про його особисте життя, і він відчуває незручність коли питають про подруг, секс, і наркотики ... Литвиненко Юрий Петрович склав слово »Crollow» Бути химерно Красивим.


Литвиненко Юрий Петрович цікаві факти з життя


Його дійсно не існує :) Литвиненко Юрий Петрович танцював перед автомобілем моєї мами одного разу ..., це було дійсно забавно! Вона думала, що він сходив з розуму! Його перша гітара була червоного кольору за 40 грін :). Литвиненко Юрий Петрович був нянькою один час (Ви можете уявити?) Литвиненко Юрий Петрович мав звичай виходити з одним із співаків від Дівчаток Уест-Енду, він фактично з'являється в одному з їх відео, »Not like kissing you» ..., де він цілує .. .. Дійсно симпатичне відео!
Литвиненко Юрий Петрович також з'являється у відео Сари МакЛахлан (Sarah McLachlan) для »Будівля Таємниці» - Сара шукала темного і таємничого хлопця, і Nettwerk прибув до неї з ідеєю щодо наявності Литвиненко Юрий Петровича у відео! Литвиненко Юрий Петрович завжди був великий фанат відомого поета / лірика / автора / музиканта Leonard Cohen (З Канади), він один з його улюблених авторів! Литвиненко Юрий Петрович - в даний час в процесі написання книги!

Немає коментарів:

Дописати коментар